SAMENWERKING

Voor het bieden van optimale zorg is nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines essentieel. Samenwerking verbetert de kwaliteit en biedt een toegevoegde waarde in de behandeling van de patiënt.

 

De fysiotherapeuten en ergotherapeuten van Handtherapie Nederland werken daarom intensief samen met medisch specialisten, huisartsen en paramedici op zowel regionaal als nationaal niveau. Tot ons uitgebreide netwerk behoren handchirurgen, (plastisch en orthopedisch) chirurgen, revalidatieartsen, reumatologen, neurologen en sportartsen.

 

Hierdoor hebben wij veel verschillende mogelijkheden om u door te verwijzen.

UMC UTRECHT

 

Al vanaf de oprichting in 2000 werkt Handtherapie Nederland nauw samen met de afdeling plastische, reconstructieve en handchirugie van het UMC Utrecht. 

 

De handchirurgische afdeling wordt geleid door dr. A.H. Schuurman. Patiënten die door dr. Schuurman en zijn team zijn geopereerd worden voor het overgrote deel nabehandeld in onze vestiging in Utrecht. Dr. Schuurman is al jaren betrokken bij Handtherapie Nederland.

 

Daarnaast onderhouden we een relatie met de afdelingen heelkunde, traumatologie, orthopedie en revalidatie van het UMC Utrecht.

 

Klik hier voor meer informatie.

HANDENCENTRUM.EU

 

Handtherapie Nederland heeft een intensieve samenwerking met Handencentrum.eu. Handencentrum.eu heeft locaties in Eindhoven, Den Bosch, Uden en Venlo.

 

Klik hier voor meer informatie.

XPERT CLINIC

 

Handtherapie Nederland heeft een intensieve samenwerking met Xpert Clinic, een keten van zelfstandige behandelcentra voor hand- en polschirurgie.

 

Handtherapie Nederland is op sommige locaties geïntegreerd binnen de desbetreffende vestigingen van Xpert Clinic. U vindt daar dus twee superspecialisaties onder één dak! 

 

Gezamenlijk met handchirurgen worden spreekuren verzorgd. Daarnaast verzorgen onze therapeuten alle metingen voor en na operaties en het volledige handtherapeutische behandeltraject. Ook voor conservatieve behandeling kunt u bij ons terecht. Door de directe en zeer intensieve samenwerking met de handchirurgen van Xpert Clinic wordt geïntegreerde zorg van de hoogste kwaliteit geleverd.

 

Klik hier voor meer informatie.

KINOS REVALIDATIE

Handtherapie Nederland werkt intensief samen met Kinos Revalidatie. Kinos Revalidatie is een expertisecentrum voor complexe hand-, pols en schouderproblematiek. Het behandelteam bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, physician assistants, revalidatieartsen en psychologen. 

Klik hier voor meer informatie.

CONTACTGEGEVENS

SAMENWERKINGEN

Handtherapie Nederland

Wallesteinlaan 45
3554 HM Utrecht

T. (030) 254 70 90

info@handtherapie.nl

Wilt u een klacht melden?

1/5

KEURMERKEN

1/4

SOCIAL

  • LinkedIN Handtherapie Nederrland
  • Youtube Handtherapie Nederland
  • Facebook Handtherapie Nederrland

© Handtherapie Nederland 2020 | Privacy & cookie verklaring

Handtherapie Nederland is een Equipe Zorgbedrijf

logo-equipe-white.png