Het coronavirus (COVID-19) en onze zorg voor u

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, patiënten en andere bezoekers heeft voor ons de hoogste prioriteit. Afgelopen weken hebben wij verschillende maatregelen genomen om u te blijven voorzien van onze kwalitatief hoogwaardige maar vooral verantwoordelijke zorg.


Deze aanpak heeft ertoe geleid dat u gewoon bij ons terecht kunt voor uw reeds geplande en nieuwe afspraken. Dit geldt voor zowel een consult afspraak als ook voor een behandeling, een ingreep of een controle.

Heeft u echter klachten van neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of recent opgetreden benauwdheid, dan verzoeken wij u om niet naar onze kliniek te komen. Om uw afspraak te verzetten kunt u contact opnemen met ons Informatiecentrum op nummer 030 - 254 70 90.

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar snel op. Het beleid van RIVM blijft voor ons leidend. Lees hierover meer op de website van het RIVM.

We verzamelen dagelijks de meest gestelde vragen en delen deze hieronder. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden neemt u dan contact met ons op via info@handtherapie.nl of via het hiervoor genoemde telefoonnummer.

Wij danken u voor uw begrip en flexibiliteit en hopen dat u in goede gezondheid blijft.

Recente blogposts

Alles weergeven

Handtherapie schaalt zorg weer op

Richtlijnen voor uw afspraak en bezoek Op deze pagina geven wij uitleg over onze aangepaste richtlijnen voor uw bezoek aan onze vestiging. wij verzoeken u deze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek do

CONTACTGEGEVENS

SAMENWERKINGEN

Handtherapie Nederland

Wallesteinlaan 45
3554 HM Utrecht

T. (030) 254 70 90

info@handtherapie.nl

Wilt u een klacht melden?

1/5

KEURMERKEN

1/4

SOCIAL

  • LinkedIN Handtherapie Nederrland
  • Youtube Handtherapie Nederland
  • Facebook Handtherapie Nederrland

© Handtherapie Nederland 2020 | Privacy & cookie verklaring

Handtherapie Nederland is een Equipe Zorgbedrijf

logo-equipe-white.png