ERGOTHERAPEUT (AMSTERDAM & HAARLEM) 32 UUR P/W

Ben jij een proactieve ergotherapeut die enthousiast wordt van behandeling van de bovenste extremiteit en de hand en pols in het bijzonder? Lijkt het je een uitdaging om te werken binnen een vooruitstrevende, dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De uitdaging:

In deze afwisselende en uitdagende rol behandel je patiënten met complexe handproblematiek zoals functiestoornissen van spieren, pezen, banden, botten, gewrichten, zenuwen en huid. Je richt je op het revalidatieproces na een operatie maar gaat ook preventief met patiënten aan de slag bijvoorbeeld na een ongeluk of na overbelasting. In deze rol werk je nauw samen met onze fysiotherapeuten en de handchirurgen van Xpert Clinic. Samen lever je geïntegreerde zorg van de hoogste kwaliteit.

Dit ben je:

Een collega met een groot doorzettingsvermogen, die zijn/haar patiënten door enthousiasme weet te motiveren. Je hebt een groot inlevingsvermogen en bent iemand met sterke communicatieve vaardigheden. Het is daarnaast belangrijk dat je planmatig en resultaatgericht te werk gaat en natuurlijk zorg je ervoor dat je verslaglegging altijd op orde is.

En verder,

§ Je bent opgenomen in het kwaliteitsregister van het ADAP Kwaliteitsregister Paramedici of aangesloten bij Keurmerk Ergotherapie;

§ Je hebt ervaring als handtherapeut of bent bereid je te specialiseren binnen de handtherapie.

Dit bieden we:

Een uitdagende en afwisselende functie in een gezellig team. De mogelijkheid om je te specialiseren binnen een informele organisatie en de kans om kosteloos een interne opleiding tot handtherapeut te volgen als je nog geen ervaring hebt. Ook kun je een ruim aantal online trainingen volgen via onze Equipe Academy.

De organisatie:

Xpert Handtherapie bestaat uit Handtherapie Nederland, Handencentrum EU, Kinos Revalidatie en Reva Clinic is een keten van multidisciplinaire handencentra met 29 vestigingen verspreid over Nederland. Wij richten ons specifiek op problematiek van de bovenste extremiteit en bieden fysio- en ergotherapie aan. Wij zijn onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken in Nederland.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag je CV en motivatie. Deze kun je sturen naar recruitment@xperthandtherapie.nl, t.a.v. Marcella Willems

CONTACTGEGEVENS

SAMENWERKINGEN

Handtherapie Nederland

Wallesteinlaan 45
3554 HM Utrecht

T. (030) 254 70 90

info@handtherapie.nl

Wilt u een klacht melden?

1/5

KEURMERKEN

1/4

SOCIAL

  • LinkedIN Handtherapie Nederrland
  • Youtube Handtherapie Nederland
  • Facebook Handtherapie Nederrland

© Handtherapie Nederland 2020 | Privacy & cookie verklaring

Handtherapie Nederland is een Equipe Zorgbedrijf

logo-equipe-white.png