SPECIALISTEN IN HANDTHERAPIE

Handtherapie Nederland is een keten van gespecialiseerde centra voor handtherapie. Wij zijn al meer dan vijftien jaar toonaangevend in dit vakgebied en bieden hoogwaardige kennis en zorg voor patiënten met problemen aan handen, polsen en armen. U kunt ook bij ons terecht voor klachten aan de elleboog en/of schouder!

 

Wij vervullen een voortrekkersrol als het gaat om de ontwikkeling en uitbreiding van handtherapie in Nederland. In onze handencentra werken uitsluitend fysiotherapeuten, ergotherapeuten en manueel therapeuten die zich helemaal hebben toegelegd op handtherapie. 

EEN MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Handtherapie Nederland heeft de beste specialisten in huis die u behandelen volgens de nieuwste methodes en protocollen. Onze ergo- en fysiotherapeuten werken niet alleen nauw samen met elkaar, maar ook met huisartsen, paramedici, handchirurgen, plastisch en orthopedisch chirurgen, revalidatieartsen, reumatologen, neurologen en sportartsen. Dankzij deze samenwerking kunnen we de juiste koers uitstippelen voor uw behandelplan. Ook bestaat de mogelijkheid om u door te verwijzen naar een specialist. Handtherapie Nederland beschikt over een groot verwijsnetwerk, zodat u altijd verzekerd bent van de best mogelijke zorg.

CONTACTGEGEVENS

SAMENWERKINGEN

Handtherapie Nederland

Wallesteinlaan 45
3554 HM Utrecht

T. (030) 254 70 90

info@handtherapie.nl

Wilt u een klacht melden?

1/5

KEURMERKEN

1/4

SOCIAL

  • LinkedIN Handtherapie Nederrland
  • Youtube Handtherapie Nederland
  • Facebook Handtherapie Nederrland

© Handtherapie Nederland 2020 | Privacy & cookie verklaring

Handtherapie Nederland is een Equipe Zorgbedrijf

logo-equipe-white.png