EXPERTISE

MULTIDISCIPLINAIRE EXPERTISE

Is het nodig om te opereren of kunnen uw klachten op een andere manier verholpen worden? Voor deze beoordeling bieden wij onze multidisciplinaire expertise aan. U wordt onderzocht door een fysiotherapeut en een ergotherapeut.

 

Van dit onderzoek wordt een uitgebreid verslag gemaakt. Indien nodig wordt u doorverwezen naar een handchirurg of een andere medisch specialist. U weet dan zeker dat de juiste diagnose én het juiste behandelplan worden opgesteld.

Deze expertise wordt niet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij en komt dus voor uw eigen rekening.

 

Indien uw schade- of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een expertise aanvraagt, dan vergoedt de verzekeraar de kosten volledig. Wilt u gebruik maken van deze dienst, meld dan bij het maken van de afspraak nadrukkelijk dat het om een multidisciplinaire expertise gaat.

LETSELSCHADE EXPERTISE

Als gevolg van een ongeval, een medische fout of een misdrijf kunt u lichamelijke schade oplopen. Er is dan sprake van letselschade. Het belangrijkste is natuurlijk dat u weer geneest, maar soms is er ook blijvende schade met daarbij gepaard gaande financiële consequenties. Bijvoorbeeld omdat u niet (volledig) meer kunt werken of kosten moet maken voor huishoudelijke hulp. Wanneer vastgesteld kan worden wie er verantwoordelijk is voor de schade, kunt u recht hebben op letselschadevergoeding.

Op verzoek van letselschade advocaten en medisch adviseurs van verzekeringsmaatschappijen en letselschadebureaus, kunnen wij het functioneren van uw hand uitgebreid in kaart brengen. Daarvoor gebruiken we een gestandaardiseerd en geautomatiseerd systeem voor handevaluatie: de Biometrics ‘E-link’. Voor het berekenen van de mate van invaliditeit gebruiken wij het onderdeel ‘AMA’s Guides to the Evaluation of Permanent Impairment’.

Voor het opstellen van een letselschaderapport is altijd een lichamelijk onderzoek door een gespecialiseerd handchirurg nodig. Meld bij het maken van de afspraak dan ook nadrukkelijk dat het om een letselschade expertise gaat, zodat deze expertise apart kan worden ingepland bij de desbetreffende handchirurg en handtherapeut.

CONTACTGEGEVENS

SAMENWERKINGEN

Handtherapie Nederland

Wallesteinlaan 45
3554 HM Utrecht

T. (030) 254 70 90

info@handtherapie.nl

Wilt u een klacht melden?

1/5

KEURMERKEN

1/4

SOCIAL

  • LinkedIN Handtherapie Nederrland
  • Youtube Handtherapie Nederland
  • Facebook Handtherapie Nederrland

© Handtherapie Nederland 2020 | Privacy & cookie verklaring

Handtherapie Nederland is een Equipe Zorgbedrijf

logo-equipe-white.png